середа, 23 березня 2016 р.

Домашні досліди та спостереження з фізики


    В даному посібнику зібрано завдання для проведення домашніх дослідів та спостережень, використання яких сприяє кращому розумінню навчального матеріалу та розвитку пізнавальних Інтересів учнів.
   Мета цього посібника - викликати і сформувати стійкий інтерес до предмету   фізики, допомогти учневі розпізнавати у повсякденному житті звичні і нові фізичні явища, формувати науковий світогляд.
    Матеріал даного посібника підібрано таким чином, що він може   бути використаний вчителем на  різних етапах уроку з  метою    досягнення  різноманітних педагогічних цілей, вирішення поставлених завдань, для закріплення здобутих знань та здійснення контролю за якістю знань.
Всі домашні досліди та спостереження класифіковано за основними розділами навчальної програми з фізики. Обладнання для дослідів легко виготовляється з підручних матеріалів.
     Окремі завдання містять детальні пояснення, що дає можливість умовно розділити їх за рівнем, самостійності та творчості Використання завдань для домашніх дослідів та спостережень дасть можливість вчителю зекономити час на уроці для інших не менш важливих питань курсу, підтвердити вивчення матеріалу живими   наочними   практичними прикладами,  що зумовлює мотивацію навчання. Учні одержать задоволення від спільної праці та здобудуть елементарні навички самостійної дослідницької роботи.




Бажаємо успіху!
 Пропонуємо перейти за посиланням та переглянути книгу

Немає коментарів:

Дописати коментар