пʼятниця, 25 березня 2016 р.

Фізика живих систем

 

Шановний колего

  Той, що несе у маси розумне і вічне, той, що сіє в дитячих душах добро, той, що самовіддано готує кожен крок аби зацікавити, навчити, донести…
  Скільки часу ти витрачаєш на підготовку до заняття спецкурсу? Ми  відповімо за тебе. Дуже і дуже багато.  До сліз на очах ти вдивляєшся в монітор комп’ютера, коли домашні чекають на твою увагу і турботу. Перечитуєш гори зайвого аби виділити з них крупинки знань таких необхідних твоїм учням. Пишеш конспекти коли решта твоєї родини вже дивляться третій сон.
   Ця книга не замінить тобі Інтернет чи підручник, але ми маємо надію, що значно зменшить затрати часу на підготовку до заняття і дасть можливість більше часу приділяти родині. Тут ти не знайдеш готових конспектів, бо тільки тобі відомо якими методами і прийомами краще донести знання до питливого дитячого розуму, тільки ти знаєш як досягти успіху. Ця книга лише путівник у цікавий світ фізики живих систем. Щиро бажаємо тобі знайти свій шлях у цьому світі та пройти його спільно зі школярами успішно і захопливо. Успіхів тобі!

Від авторів
Пропонуємо перейти за посиланням та переглянути посібник
Фізика живих систем

Немає коментарів:

Дописати коментар